Centar za kreativno pisanje (CeKaPe) već 11 godina provodi radionice dramskog pisma, a od ove godine radionice vodi dramaturginja i književnica Jasna Žmak. Idući ciklus započinje 8. ožujka, a prijaviti se možete preko linka: http://cekape.com/prijavnica/ ili na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript !

Radionica je namijenjena svima koji žele upoznati zakonitosti dramskog pisma – naši dosadašnji polaznici i polaznice postali su uspješni studenti dramaturgije i dramaturzi, ali radionicu upisuju i ostali entuzijasti pa su u njima sudjelovali umirovljenici, inženjeri, studenti tehničkih fakulteta i prevoditelji.

Kroz proces rada na radionici uz mentorstvo voditelja polaznici mogu artikulirati vlastite ideje, probleme i estetske preference kako bi mogli postaviti tematske i formalne temelje za pisanje drame. Rad se provodi u malim grupama u ugodnom okruženju u centru Zagreba u 10 termina s fondom od 30 školskih sati.Facebook! TwitThis