meni ikona

Blankov inkubator prvih


Blankov inkubator prvih projekt je projekt kojim se promiče filmska kuiltura i filmsko stvaralaštvo debitanata. Inkubator prvih namijenjen je hrvatskim autorima/icama koji bi željeli napraviti svoj prvi profesionalni kratkometražni igrani ili dokumentarni film. Natječaj za Blankov inkubator prvih otvoren je do 1.3.2012.Minimalna dob autora je 18 godina. Broj sinopsisa koji se mogu poslati ograničen je na tri.

Blank sa svojim stručnim timom scenarista/redatelja/snimatelja stoji na raspolaganju mladom autoru/ici za kontinuirani razvoj i realizaciju projekta. Svi odabrani projekti biti će realizirani s Blankovom profesionalnom filmskom opremom, a Blank se obvezuje pokriti troškove produkcije.

Pošiljatelj odobranog projekta sam režira projekt ili, neposredno prije početka produkcije, odabire redatelja/-icu projekta. Rezultat natječaja će biti javno objavljen na Blankovom webu do najkasnije 15.3.2012., a svi sudionici koji prođu selekciju biti će obaviješteni e-mailom.

Blankov inkubator prvih radi se u suradnji s glumačkim Studijom Kubus.

E-mail prijavi obavezno priložiti: Kontakte (adresa & mob) CV (max. 1 kartica) Sinopsis (max. 1 karticu po sinopsisu) Motivacijsko pismo (max. 1 kartica)

Info: blankzg.hr/inkubatorprvih 091/8938 172

Adresa za slanje prijava: blankzg.hr@gmail.com (za inkubator prvih)

Organizator: Blank_filmski inkubator Matije Divkovića 7 10 090 Zagreb