meni ikona

Vijesti

Nova sezona Interna

Interno, platforma Kazališnog epicentra za razmjenu tekstova i ideja o dramskom pismu najavljuje novu sezonu, a natječaj za slanje tekstova je stalno otvoren.

...Više


CDU i ZKM: natječaj za izvedbene tekstove mladih autora

Centar za dramsku umjetnost u suradnji sa Zagrebačkim kazalištem mladih raspisuje natječaj za izvedbene tekstove mladih autora (do 35 godina). Rok za prijave je 01.11.2011.

...Više


HotINK FESTIVAL: NATJEČAJ ZA DRAMSKI TEKST

HotINK Festival objavio je poziv za prijavu dramskih tekstova koji do sada nisu izvedeni u SAD-u. Natječaj je otvoren za cjelovečernje tekstove autora iz cijelog svijeta (osim SAD-a), a rok za prijave je 15.10.2011.

...Više


Natječaj kazališnog epicentra za dramski tekst za mlade

Kazališni epicentar, kazališni centar u srednjoj i jugoistočnoj Europi, u suradnji s kazalištem Company of Angels iz Londona raspisuje natječaj za dramski tekst za mlade, od 14 godina na više, u sedam zemalja:Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji i Makedonij

...Više


Natječaj za nagradu 'Mali Marulić'

GKL Split, organizator Festivala hrvatske drame za djecu, objavilo je natječaj za neizvedeni dramski tekst za djecu. Rok prijave je 10. siječnja 2012.

...Više


International Radio Playwriting Competition 2011

International Radio Playwriting Competition 2011 organiziraju BBC i British Council, a pozivaju autore iz cijelog svijeta da napišu radio-dramu na engleskom u trajanju od 60 min. Rok za prijave je 31.03.2011.

...Više


Regionalni natječaj za dramski tekst

Neovisna regionalna fondacija Hartefakt sa sjedištem u Beogradu i Qendra Multimedia iz Prištine raspisuju natječaj za najbolji suvremeni dramski tekst na srpskom, hrvatskom, bosanskom, crnogorskom ili albanskom jeziku. Rok za prijave je 31.06.2011.

...Više


The Internationalists' natječaj za dramski tekst

Natječaj je otvoren za cjelovečernje tekstove autora iz cijelog svijeta, a rok za prijave je 11.02.2011.

...Više


Natječaj za nagradu 'Marin Držić'

Ministarstvo kulture objavilo je poziv za prijavu tekstova za nagradu 'Marin Držić'. Rok za prijave je 21.1.2011.

...Više


Nu:Write natječaj

Nu:Write festival raspisuje natječaj za tekstove inspirirane glazbom novog vala, a uratke možete slati do 25.1.2011.

...Više
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11